Zo word jij de verbeterde versie van jezelf! 

Heb jij ook de wens om iets aan je leefstijl te veranderen? Wil je bijvoorbeeld beter slapen, gezonder eten of minder stress ervaren? Vind je het lastig om te beginnen of vol te houden?Je bent niet de enige! Voor een sterke start bieden we een workshop aan: “Ontdek je optimale leefstijl!” Deze workshop voor ondernemers omvat onder andere een grondige analyse van je leefstijl en een systemische opstelling.

Voor jou als ondernemer is het cruciaal om te investeren in een gezonde leefstijl om de continuïteit van je bedrijf te waarborgen. Door een leefstijlanalyse word je bewuster van wat je zelf kunt bijdragen om lekker in je vel te zitten. Daarnaast voorzien we je van praktische tips en tools om haalbare verbeteringen aan te brengen, waardoor je je in korte tijd gezonder, sterker en veerkrachtiger zult voelen. 

We werken in kleine groepen, waardoor er voldoende ruimte is voor persoonlijke aandacht. We richten ons op jouw specifieke thema’s, zoals voeding, slaap, en meer. Vervolgens kijken we naar jouw motivatie en de redenen waarom je je doel (nog) niet hebt bereikt. Dit doen we door middel van systemisch werk, waarmee je onderliggende patronen zichtbaar maakt. Je komt dan tot de kern, wat een duurzaam resultaat bevordert.

 

 

Aanmeldformulier

Contactgegevens

Naam(Vereist)
E-mailadres(Vereist)