Wie zijn wij?

Wij... zijn fris en fruitig
zijn positief
zijn experts

Wij zijn Daniëlle en Daphne van Werk- en LeefVermogen. Wij helpen je graag bij het terugdringen van verzuim in je organisatie. Waarom wij? Wij hebben beiden jarenlange ervaring bij verzekeraars, arbodiensten, grote en kleine bedrijven. We zijn mensgericht en kijken altijd naar de mogelijkheden, niet naar de beperkingen. Wij werken al meer dan 10 jaar samen en zijn daardoor goed op elkaar ingespeeld. We geloven dat wij samen sterker zijn dan alleen.

Onze core business ligt in het voorkomen en verminderen van verzuim. Dat doen we door middel van coaching, training en advisering. Verzuimbeleid zien wij als de verantwoordelijkheid van zowel werkgever als werknemer. Omdat wij kleinschalig zijn en daardoor makkelijk bereikbaar kunnen wij je snel helpen met je vragen. 

Wij leveren maatwerk. Wil je je geen zorgen maken om de stappen die je moet zetten in de verzuimbegeleiding? Wij zorgen ervoor dat alles loopt en dat jij precies weet wanneer je in actie moet komen. Wil je liever zelf de touwtjes in handen hebben? Dan kijken we vanaf de zijlijn met je mee en adviseren jou zodra je daar behoefte aan hebt.

Wie zijn wij?

Daniëlle is praktisch ingesteld. Zij kan snel schakelen en heeft de juiste oplossing voor elk probleem. Verzuimbegeleiding kent geen geheimen voor haar. Daniëlle barst van de energie, maakt makkelijk contact en is daardoor een onmisbare schakel in jouw organisatie.

Daphne combineert haar kennis als (verzuim)coach en adviseur met een mensgerichte aanpak. Hierdoor komt zij snel tot de kern en kan van daaruit de benodigde acties inzetten. Daphne is als coach aangesloten bij de NOBCO. Zij gaat al coachend de natuur in om samen mooie stappen te zetten.

Direct in actie?