Coaching

Wij helpen je jouw doelen behalen

 

Voor wie?

Wil jij ook meer jezelf zijn? Zowel op het werk als thuis? Soms lijkt het leven je te overkomen en verlies je de grip. Wij coachen mensen die uitgevallen zijn of juist uitval willen voorkomen. In de praktijk merken wij dat de oorzaken van uitval vaak zowel werk- als privé gerelateerd zijn. Wij hebben dan ook een brede blik en kijken met jou waar aan gewerkt kan worden. Coaching is vooral gericht op jouw gedrag en op wat je daarbij voelt. Belangrijk is dat je bereid bent om aan jezelf te werken. Dat is niet altijd gemakkelijk, maar daar ondersteunen we je bij. Elk traject is maatwerk. Van tevoren stellen we jouw doelen vast. Tijdens elk gesprek evalueren we hoe het de voorafgaande periode is gegaan en welke stappen je richting je doel gaat zetten. De gesprekken vinden plaats terwijl we wandelen in de natuur, op een locatie die we samen bepalen. 

Met welke vragen kun je bij ons terecht?

Je kunt hierbij denken aan de volgende thema’s:

  • Lukt het je niet om je verder te ontwikkelen, terwijl je dit wel graag wilt?
  • Heb je moeite met keuzes maken?
  • Wil je veranderen, maar weet je niet hoe?
  • Wil je werken aan je zelfvertrouwen?
  • Weet je niet waar je talenten liggen of hoe je deze talenten kunt inzetten?
  • Loop je steeds tegen dezelfde patronen aan?
  • Wil je meer plezier ervaren in je werk en privéleven?

Herken je één van bovenstaande punten of heb je een andere vraag? Je kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

"Als je wil groeien als mens, zowel professioneel als persoonlijk, zou ik van harte een coachingstraject bij Daphne aanbevelen. Gun jezelf dit."
Sjoerd

Kwaliteit

Onze coach is aangesloten bij de NOBCO en maakt gebruik van de Coachingmonitor, een instrument waarmee de voortgang van het traject gemonitord en indien nodig tijdig bijgestuurd kan worden. Je ontvangt op vier momenten in het traject een vragenlijst (bij de start, tussentijds, na afloop van het traject en enige tijd na het afronden van het traject). Er wordt een eindrapportage gemaakt met daarin de behaalde resultaten, zodat je je eigen voortgang kunt monitoren.

Betaalt je werkgever mee?

Je kunt je werkgever vragen om mee te betalen aan het traject. Zeker als je in het verzuim zit of dreigt uit te vallen is dit voor jou en je werkgever een goede mogelijkheid om jouw duurzame inzetbaarheid te verhogen. Dit voorkomt hoge kosten voor je werkgever en zorgt ervoor dat jij beter in je vel zit, ook op het werk. Ook is er bij veel werkgevers budget beschikbaar voor persoonlijke ontwikkeling. Wil  je hiervan gebruik maken en kunnen wij jou daarbij ondersteunen? Neem dan gerust contact met ons op!

Meer informatie?