Coaching

Wij helpen je jouw doelen behalen

Ontdek de kracht van coaching en systemische begeleiding: in balans met jezelf, zowel in je professionele als persoonlijke leven.

 Soms ervaar je uitdagingen in je werk of in je persoonlijke leven. Dit kan overweldigend zijn en dan kun je de grip op de situatie verliezen. Maar maak je geen zorgen, wij zijn er om je te helpen. Of je nu bent uitgevallen of juist wilt voorkomen dat dit gebeurt, wij bieden coaching op maat.

We begrijpen dat de oorzaken van uitval vaak zowel werk- als privégerelateerd zijn. Daarom bieden we een brede aanpak aan, waarbij we samen met jou kijken naar waar verbetering mogelijk is.

Onze coaching richt zich vooral op het stimuleren van gedragsverandering, en we maken gebruik van diverse effectieve technieken, zoals NLP, systemisch werk, wandelcoaching en provocatieve coaching. Maar bovenal is jouw bereidheid om aan jezelf te werken essentieel voor succes. We begrijpen dat dit uitdagend kan zijn, maar we staan naast je in dit proces.

Elk coachtraject is uniek en wordt op maat gemaakt, gebaseerd op jouw specifieke doelen en behoeften. Tijdens onze sessies evalueren we samen je vooruitgang en kijken we naar de stappen die je hebt gezet richting jouw doelen. Onze gesprekken vinden plaats op een locatie die we samen bepalen, binnen of in de rustgevende natuur.

Je kunt bij ons terecht voor ondersteuning bij diverse thema’s, zoals:

  • Wil je graag groeien, maar vind je het moeilijk om de eerste stap te zetten?

  • Heb je behoefte aan meer zelfvertrouwen?

  • Zit je vast in bepaalde patronen en wil je hieruit breken?

  • Verlang je naar meer voldoening en balans in je leven?

Herken je jezelf in een van deze thema’s of heb je een andere vraag? Aarzel dan niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen. We staan klaar om je te ondersteunen op jouw persoonlijke pad.

 

"Als je wil groeien als mens, zowel professioneel als persoonlijk, zou ik van harte een coachingstraject bij Daphne aanbevelen. Gun jezelf dit."
Sjoerd

Kwaliteit

Onze coach is aangesloten bij de NOBCO en maakt gebruik van de Coachingmonitor, een instrument waarmee de voortgang van het traject gemonitord en indien nodig tijdig bijgestuurd kan worden. Je ontvangt op vier momenten in het traject een vragenlijst (bij de start, tussentijds, na afloop van het traject en enige tijd na het afronden van het traject). Er wordt een eindrapportage gemaakt met daarin de behaalde resultaten, zodat je je eigen voortgang kunt monitoren.

Coaching in de natuur
Coaching Utrecht Nijmegen

'Een 10 is natuurlijk een uitmuntend cijfer maar ik vind dat een 10 gegeven moet worden als er op het traject niets aan te merken valt. Dat is in dit traject het geval geweest. Ik ben heel dankbaar voor de begeleiding van de coach. Zij heeft mij zelf laten nadenken en mij geholpen inzichten te krijgen waardoor ik positeve stappen heb kunnen zetten die ik zal kunnen blijven gebruiken.'

Anoniem
Basisonderwijs

Betaalt je werkgever mee?

Je kunt je werkgever vragen om mee te betalen aan het traject. Zeker als je in het verzuim zit of dreigt uit te vallen is dit voor jou en je werkgever een goede mogelijkheid om jouw duurzame inzetbaarheid te verhogen. Dit voorkomt hoge kosten voor je werkgever en zorgt ervoor dat jij beter in je vel zit, ook op het werk. Ook is er bij veel werkgevers budget beschikbaar voor persoonlijke ontwikkeling. Wil  je hiervan gebruik maken en kunnen wij jou daarbij ondersteunen? Neem dan gerust contact met ons op!

Meer informatie?


'De tools en tips die ik heb gekregen ga ik zeker meenemen in de rest van mijn (werk)leven. Ik ben zeer dankbaar voor de support die ik heb mogen krijgen!' 
Ella