Werk
aan je LeefVermogen

Wees je beste zelf!

Werk aan je leefvermogen!

Wil je ziekteverzuim verminderen, productiviteit verhogen en beter omgaan met stress?

Ontdek onze training ‘Werk aan je LeefVermogen’! Deze training is gebaseerd op het concept ‘psychologisch kapitaal’, waarbij we je helpen om je doelen te bereiken en een gelukkiger leven te leiden. Uit onderzoek blijkt dat mensen met een hoog psychologisch kapitaal minder stress ervaren en beter presteren. 

De training bestaat uit vier bijeenkomsten van elk twee uur, waarin we verschillende eigenschappen behandelen die bijdragen aan psychologisch kapitaal. Naast theoretische kennis krijgen deelnemers de kans om de besproken eigenschappen in de praktijk te oefenen. Tussen bijeenkomsten door worden oefeningen meegegeven om zo de theorie ook toe te passen in het dagelijks leven.

 

Tijdens de bijeenkomsten werken we aan de volgende eigenschappen:
  • Optimisme: het besef dat je zelf invloed hebben op wat er gebeurt. Als je een doel wilt bereiken dan kun je zelf stappen zetten om daar te komen.

  • Hoop: in staat zijn om doelen te bepalen en een stappenplan te kunnen maken om ze te bereiken.

  • Veerkracht: het vermogen om ondanks tegenslagen door te blijven gaan en te leren van moeilijke situaties.

  • Zelfvertrouwen: het geloof in jezelf en je capaciteiten om je doelen aan te pakken en te bereiken.

Wil je meer informatie ontvangen of je meteen aanmelden? Vul dan hieronder je gegevens in en wij informeren je over de startdata van de training. De training kan ook op locatie binnen jouw bedrijf worden gegeven.

NIEUW: De training is nu ook als e-learning beschikbaar! Je kunt dan op je eigen moment aan de slag met je LeefVermogen! Meld je aan via onderstaand formulier, je ontvangt van ons de betalingsgegevens. Zodra wij de betaling ontvangen hebben krijg je direct toegang tot de online academie.

Liever één-op-één begeleiding? Kijk dan eens op onze coachingspagina!

Schrijf je hier in voor onze training: