Verzuimabonnement

Wij regelen alles
Wij zijn jouw ondersteuning
Wij zorgen dat jij voldoet aan de wet

Maatwerkregeling, iets voor jouw bedrijf?

 

Bij Werk- en LeefVermogen ben je aan het juiste adres voor professionele verzuimbegeleiding en re-integratie, zodat je volledig kunt voldoen aan de eisen van de Arbowet. Met ons unieke verzuimabonnement bieden wij maatwerkondersteuning voor kleine werkgevers en MKB-ondernemers. We maken verzuimbegeleiding begrijpelijk en toegankelijk voor iedereen en hebben daarbij een sterke focus op persoonlijke aandacht.

Bij ons krijg je een toegewijde contactpersoon die advies en begeleiding biedt. Je ontvangt alleen die ondersteuning die echt nodig is en waar jij behoefte aan hebt. We streven altijd naar mogelijkheden, stimuleren gedragsverandering en helpen om verzuim te voorkomen. Dit omvat niet alleen het opbouwen van solide dossiers en het bewaken van het proces bij re-integratie en arbeidsongeschiktheid, maar ook begeleiding voor zowel werkgever als werknemer. Dagelijks zetten we ons in om het verzuim binnen jouw bedrijf te verminderen.

Met ons abonnementsmodel behoud je controle over de kosten en krijg je toegang tot hoogwaardige verzuimbegeleiding. Ons verzuimabonnement is ideaal voor organisaties met een laag verzuim die toch willen voldoen aan alle wettelijke eisen. Klik hier voor meer informatie over de maatwerkregeli

'Professionele goede hulp in een informele sfeer. Voor goede verzuimbegeleiding moet je bij Werk-en LeefVermogen zijn.'
Insituform Rioolrenovatietechnieken b.v.

Waarvoor kun je bij ons terecht?

·        Verbeterde dossieropbouw conform wettelijke Poortwachter richtlijnen

·        Directe communicatie met een toegewijde casemanager voor al je vragen

·        Professionele ondersteuning van bedrijfsartsen indien vereist

·        Proactieve signalering van potentiële langdurige verzuimsituaties

·        Nauwkeurige registratie van alle wettelijk vereiste verzuimgerelateerde handelingen Basiscontract inclusief open spreekuur en second opinion volgens de Arbowet van 2017

·       Inzet van alle benodigde kerndeskundigen, inclusief preventieve maatregelen

Meer informatie?

Werk- en LeefVermogen staat klaar om jouw organisatie vooruit te helpen, van preventie tot re-integratie. 

  • Snel en doeltreffend handelen bij verzuim om langdurige afwezigheid te voorkomen.
  • Aanpak van de kernoorzaken van verzuim.
  • Demedicaliseren: scheiden van ziekte en verzuim.
  • Verlagen van verzuim door proactieve en preventieve maatregelen.

Met onze vernieuwende aanpak streven we naar bekwame, gemotiveerde en gezonde werknemers die met plezier naar hun werk gaan. 

Voor een vast bedrag per maand per werknemer heb je alles geregeld. Daarnaast betaal je alleen voor de specifieke diensten die we voor jou uitvoeren. Dit abonnement is met name geschikt voor organisaties met weinig verzuim, maar die toch hun verzuimbegeleiding optimaal willen regelen. 

Heb je echter wel te maken met een hoog verzuim? 

Ook dan staan we klaar om je te ondersteunen! Aarzel niet om contact met ons op te nemen om de mogelijkheden te bespreken.