One size does not fit all

Heb jij dit ook weleens:

  • Je hebt een rapportage van de bedrijfsarts ontvangen en deze is niet duidelijk voor jou;
  • Je weet niet precies welke vragen je aan je bedrijfsarts of arbodienst moet stellen;
  • Je moet een plan van aanpak opstellen, maar weet eigenlijk niet wat hier precies in moet komen te staan;
  • Het bijhouden van alle Poortwachter documenten kost je veel tijd en moeite die je liever in je onderneming steekt;
  • Je weet niet precies hoe je in gesprek gaat met die frequent verzuimende medewerker.

Vervelend!

Wij begrijpen dat jij dit lastig vindt. Wet- en regelgeving rondom verzuim is namelijk erg ingewikkeld en verzuim is niet jouw business. Daarnaast verlangt onze wetgever steeds meer van jou als ondernemer wanneer je medewerker arbeidsongeschikt is. Gevolg: verzuim duurt langer dan noodzakelijk is en kost hierdoor ook veel meer. Ook kost het je veel tijd en energie die je liever aan je bedrijf besteedt.

Werk- en LeefVermogen biedt hiervoor de oplossing. We bieden ondersteuning aan op maat. Onze adviseurs kijken samen met jou naar waar jij hulp en ondersteuning bij nodig hebt. Zo kan de adviseur jou helpen om de terugkoppeling van de bedrijfsarts te vertalen in mogelijkheden voor jou en je werknemer. Daardoor loopt het maken van werkhervattingsafspraken met jouw verzuimende medewerker geen kostbare vertraging op. Zo ga jij meer rust en vrijheid ervaren. Hoe fijn is dat! 

Wij houden het simpel zodat het voor iedereen te begrijpen blijft. Daarmee voorkomen en verkorten wij verzuim en verhogen we de inzetbaarheid. Met onze frisse kijk weten wij organisaties de juiste focus te geven voor ieders inzetbaarheid!