Alles goed geregeld?

Wist je dat je bij Werk- en LeefVermogen terecht kunt als je wilt voldoen aan je verplichtingen vanuit de Arbowet?

Onze aanpak is uniek. Wij houden verzuimbegeleiding simpel zodat het voor iedereen te begrijpen blijft. Wij ondersteunen kleine werkgevers en MKB- ondernemers door het uitvoeren van de maatwerkregeling.

Aandacht

Wij gaan voor persoonlijke aandacht. Onderdeel daarvan is een vaste contactpersoon voor advies en begeleiding en ondersteuning op maat: dus alleen wat jij echt nodig hebt!

Wij kijken altijd naar wat er nog wél kan, dragen bij aan het veranderen van gedrag en het voorkomen van verzuim. Denk hierbij aan goede dossiervorming en procesbewaking rondom re-integratie en arbeidsongeschiktheid, maar ook aan begeleiding van zowel werkgever als werknemer. Zo werken wij dagelijks aan het verminderen van verzuim binnen jouw bedrijf. Met ons abonnement hou je de kosten zo veel mogelijk in eigen hand en heb je toegang tot de beste verzuimbegeleiding! Ideaal als je een laag verzuim in je organisatie hebt, maar toch graag wilt voldoen aan alle eisen die de wet stelt.

Waarvoor kun je bij ons terecht?

  • Dossieropbouw volgens de wet verbetering Poortwachter
  • Persoonlijk contact met je eigen casemanager voor al je vragen
  • Inzet van de bedrijfsarts waar nodig
  • Proactief signaleren van dreigend langdurig verzuim
  • Signalering en registratie van alle wettelijke acties bij verzuim
  • Basiscontract met open spreekuur en second opinion volgens Arbowet 2017
  • Inzet van alle benodigde kerndeskundigen, ook preventief!

Vooruit brengen

Werk- en LeefVermogen wil jouw organisatie graag vooruit brengen. Wij werken van preventie tot re-integratie. Door snel en effectief te schakel voorkomen we vaak dat verzuim langdurig wordt. We pakken verzuim bij de kern van het probleem aan en demedicaliseren. Ook voorkomen we verzuim door preventieve interventies in te zetten.

Onze frisse aanpak zorgt voor bekwame, gemotiveerde en gezonde werknemers die met plezier naar het werk gaan!

Voor een klein bedrag per maand heb je alles geregeld. Daarnaast betaal je voor de eventuele verrichtingen die we voor je uitvoeren. Ideaal als je weinig verzuim in je organisatie hebt, maar toch je verzuimbegeleiding goed op orde wilt hebben!

Wel een hoog verzuim?

Heb je wel veel verzuim in je organisatie? Ook dan kunnen we je helpen! Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.